(0244) 592.805


Str. Mihai Eminescu nr.4-6,Ploiesti Prahova

PROGRAM AUDIENTE MANAGER
Luni și Miercuri 13:00-15:00

PREGATIREA PENTRU EXTERNARE

CINE STABILESTE EXTERNAREA?
Medicul curant. In functie de evolutia starii dumneavoastra de sanatate, medicul curant va decide, de comun acord, momentul externarii si va va prescrie tratamentul ce trebuie sa il urmati dupa externare, precum si, daca este cazul regimul alimentar si stilul de viata .

AM POSIBILITATEA SA FIU EXTERNAT LA CERERE?
Da. Externarea la cerere. Puteti solicita externarea la cerere pentru copilul dumneavoastra, dupa ce, in prealabil, ati fost informat asupra eventualelor riscuri la care acesta este expus si numai cu acordul scris al medicului curant.

TREBUIE SA PLATESC PENTRU SERVICIILE MEDICALE SPITALICESTI?

Copiii internati in Spitalul de Pediatrie nu platesc pentru serviciile medicale ce li se ofera !!!!

Apartinatorii ( parinte , tutore legal, etc ) copiilor in varsta de pana la trei ani si care se interneaza cu acesta, nu platesc nicio taxa.
Apartinatorii copiilor cu varsta cuprinsa intre 3 – 18 ani care se interneaza cu acestia, cu acordul medicului sef de sectie, platesc o suma de 20 lei / zi. Mentionam ca aceasta suma nu include contravaloarea meselor.
Copiii incadrati in grad de handicap si care prezinta certificatul care sa ateste aceasta, pot fi internati alaturi de apartinatori, care nu datoreaza coplata. De asemenea, in acest caz, apartinatorul beneficiaza de trei mese pe zi.
Coplata se va plati la Triajul Spitalului de Pediatrie Ploiesti, in momentul externarii.

IMPORTANT
Serviciile medicale solicitate a se efectua in afara celor recomandate de medicul curant in concordanta cu diagnosticul stabilit, sunt considerate servicii medicale la cerere si vor fi taxate in conformitate cu tarifele practicate de spital.


OPINIA DUMNEAVOASTRA CONTEAZA? FEEDBACK

Da. Chestionarul de evaluare a satisfactiei pacientilor. Pentru ca ne dorim sa imbunatatim in permanenta calitatea serviciilor medicale, va rugam sa ne impartasiti opinia dumneavoastra sincera si deschisa despre timpul petrecut in cadrul spitalului nostru, prin completarea Chestionarului de Evaluare a Satisfactiei Pacientilor. Spitalul apreciaza sugestiile dumneavoastra si ia masuri, in functie de acestea.
De asemenea, puteti sa ne scrieti si pe pagina de internet www.spitalpediatrie.ro sau pe adresa de email secretariat@spitalpediatrie.ro Eventualele reclamatii pot fi depuse la Secretariatul spitalului.Inapoi
Bine ati venit
Prezentare
Economic
MANAGEMENT
GHIDUL PACIENTULUI
Powered By Incorom © 2015