(0244) 592.805


Str. Mihai Eminescu nr.4-6,Ploiesti Prahova

PROGRAM AUDIENTE MANAGER
Luni și Miercuri 13:00-15:00

PREGATIREA PENTRU EXTERNARE

CINE STABILESTE EXTERNAREA?
Medicul curant. In functie de evolutia starii dumneavoastra de sanatate, medicul curant va decide, de comun acord, momentul externarii si va va prescrie tratamentul ce trebuie sa il urmati dupa externare, precum si, daca este cazul regimul alimentar si stilul de viata .

AM POSIBILITATEA SA FIU EXTERNAT LA CERERE?
Da. Externarea la cerere. Puteti solicita externarea la cerere pentru copilul dumneavoastra, dupa ce, in prealabil, ati fost informat asupra eventualelor riscuri la care acesta este expus si numai cu acordul scris al medicului curant.

TREBUIE SA PLATESC PENTRU SERVICIILE MEDICALE SPITALICESTI?

Copiii internati in Spitalul de Pediatrie nu platesc pentru serviciile medicale ce li se ofera !!!!

Apartinatorii (parinte , tutore legal, etc ) copiilor cu varsta de pana la trei ani,  care se interneaza ca insotirori ai pacientului minor, nu platesc nicio taxa. Apartinatorii copiilor cu varsta cuprinsa intre 3 – 18 ani care se interneaza cu acestia, cu acordul medicului sef de sectie, platesc o suma de 30 lei/zi, taxa de insotitor. Copiii incadrati in grad de handicap si  pentru care se prezinta certificatul care sa ateste aceasta, pot fi internati cu insotitor permanent, acestia din urma nedatorand vreo taxa.

In Spitalul de Pediatrie Ploiesti nu se percepe coplata pentru internare, copiii pana la 18 ani  fiind categorie de asigurati scutita de coplata.


IMPORTANT
Serviciile medicale solicitate a se efectua in afara celor recomandate de medicul curant in concordanta cu diagnosticul stabilit, sunt considerate servicii medicale la cerere si vor fi taxate in conformitate cu tarifele practicate de spital.


OPINIA DUMNEAVOASTRA CONTEAZA? FEEDBACK

Da. Chestionarul de evaluare a satisfactiei pacientilor. Pentru ca ne dorim sa imbunatatim in permanenta calitatea serviciilor medicale, va rugam sa ne impartasiti opinia dumneavoastra sincera si deschisa despre timpul petrecut in cadrul spitalului nostru, prin completarea Chestionarului de Evaluare a Satisfactiei Pacientilor. Spitalul apreciaza sugestiile dumneavoastra si ia masuri, in functie de acestea.
De asemenea, puteti sa ne scrieti si pe pagina de internet www.spitalpediatrie.ro sau pe adresa de email secretariat@spitalpediatrie.ro Eventualele reclamatii pot fi depuse la Secretariatul spitalului.Inapoi
Bine ati venit
Prezentare
Economic
MANAGEMENT
GHIDUL PACIENTULUI
Powered By Incorom © 2024