(0244) 592.805


Str. Mihai Eminescu nr.4-6,Ploiesti Prahova

PROGRAM AUDIENTE MANAGER
Luni și Miercuri 13:00-15:00

DESPRE SPITALUL DE PEDIATRIE PLOIESTI

RELATII INSTITUTIONALE

Spitalul de Pediatrie functioneaza, din luna decembrie 2014, sub autoritatea Consiliului Local al municipiului Ploiesti.

 

CONTRACT CAS

Spitalul de Pediatrie Ploiesti are incheiat un contract de furnizare de servicii medicale spitalicesti cu Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Prahova.

 

ADRESABILITATE

Spitalul de Pediatrie Ploiesti se adreseaza copiilor in varsta de pana la 18 ani din judetul Prahova, dar si din judetele limitrofe.

 

SERVICII MEDICALE

Asiguram pacientilor nostri servicii medicale preventive, curative si de recuperare .Acestea cuprind consultatii, investigatii, stabilirea diagnosticului, tratamente medicale si chirurgicale, ingrijire, recuperare, medicamente, materiale sanitare, dispozitive medicale, cazare si masa.

Serviciile medicale spitalicesti sunt acordate in regim de spitalizare continua si de zi.

De asemenea, asiguram servicii medicale paraclinice prin Laboratorul de analize medicale si prin Laboratorul de Radiologie si Imagistica Medicala.

Spitalul acorda primul ajutor si asistenta medicala de urgenta oricarei persoane care se prezinta la spital.

 

ORGANIZARE

In cadrul spitalului nostru, isi desfasoara activitatea un numar de trei sectii, respectiv Pediatrie I, Pediatrie II, Chirurgie Pediatrica si Ortopedica si doua compartimente, respectiv ATI si Compartiment Primiri Urgente . De asemenea, asiguram asistenta medicala prin cabinetele medicale ce deservesc Ambulatoriul ( Alergologie si Imunologie, Dermato-Venerice, ORL, Oftamologie, Pediatrie, Endocrinologie, Stomatologie, Chirurgie, Ortoptica ). Oferim pacientilor nostri servicii de recuperare, prin cabinetul de Balneofizioterapie. In cadrul Spitalului nostru functioneaza si un performant Centru de Sanatate Mintala.

 

OBIECTIV PRINCIPAL

Prestarea unui act medical de calitate, menit sa satisfaca cerintele cetatenilor unui stat european .

 

MISIUNE

Asigurarea accesului tuturor copiilor la servicii medicale de calitate, intr-un mediu civilizat, sigur si curat.

 

VALORI

Respect, integritate, excelenta, implicare, munca in echipa, sprijinirea si aprecierea angajatilor, responsabilitate, empatie si profesionalism.

 Inapoi
Bine ati venit
Prezentare
Economic
MANAGEMENT
GHIDUL PACIENTULUI
Powered By Incorom © 2024