(0244) 592.805


Str. Mihai Eminescu nr.4-6,Ploiesti Prahova

PROGRAM AUDIENTE MANAGER
Luni și Miercuri 13:00-15:00

LABORATOARE DE ANALIZE MEDICALE

Laboratorul de analize medicale efectuează investigații paraclinice – analize de laborator cu personal de specialitate calificat profesional, sub coordonarea d-nei Chimist - șef de laborator Nicoleta HAGIANU, în colaborare cu dr. Gabriela Diana BACH și dr. Marius CREȚU.

Informații privind pachetele de servicii medicale și tarifele corespunzătoare contractate cu Casa de Asigurări de Sănătate Prahova le puteți obține aici.

Laboratorul este acreditat RENAR și urmare a extinderii gamei de analize și a dotării cu aparatură, a contractării pentru serviciile oferite se pot adresa și pacienți adulți, cu condiția să aibă programare apelând numărul de telefon 0PEDIATRIE (0733428743) și să prezinte biletul de trimitere pentru investigații paraclinice, cartea de identitate și cardul de asigurat.

Programul de lucru al laboratorului de analize medicale este de luni până vineri 8:00-15:00 și programările se fac zilnic, în zilele lucrătoare, iar recoltarea probelor se efectuează zilnic între orele 8:00 -10:00, în zile lucrătoare.

Laboratorul de analize medicale efectuează și investigații paraclinice - analize de laborator la cerere, contra cost (fără bilet de trimitere tipizat, dar la recomandarea unui medic sau analize care nu sunt decontate de Casa de Asigurări de Sănătate Prahova) pe care le puteți consulta aici -(”in constructie”)-Bine ati venit
Prezentare
Economic
MANAGEMENT
GHIDUL PACIENTULUI
Powered By Incorom © 2024