(0244) 592.805


Str. Mihai Eminescu nr.4-6,Ploiesti Prahova

PROGRAM AUDIENTE MANAGER
Luni și Miercuri 13:00-15:00

CENTRU SĂNĂTATE MINTALĂ (CSM) COPII

Centrul Sănătate Mintală (CSM) Copii este unitate sanitară publică, fără personalitate juridică, organizată în cadrul Spitalului de Pediatrie Ploiești și funcționează în Ploiești, Str. Tudor Vladimirescu nr. 127.

Centrul Sănătate Mintală Copii asigură servicii psihiatrice ambulatorii, anume de diagnosticare, tratament și monitorizare a cazurilor cu afecținui neuro-psihice. Accesul la aceste servicii se face direct sau cu trimitere de la medicii de familie, alţi medici specialişti sau unităţi de asistenţă socială.

Programarea, pentru consultații în specialitatea psihiatrie, se face telefonic la numărul 0244520111. Personalul angajat va oferi informațiile necesare și pe înțelesul solicitantului. Activitatea Centrului se desfășoară sub coordonarea doamnei dr. Meleșcan Ioana, medic psihiatru, și personalul, bine pregătit profesional, acționează în vederea îndeplinirii misiunii asumate de conducerea Spitalului de Pediatrie Ploiești la nivelul tuturor structurilor, anume asigurarea accesului la servicii medicale de calitate, într-un mediu sigur și curat, care nu este altceva decât drumul care trebuie parcurs pentru ca pacienții copii să fie tratați într-un mediu de siguranță.Inapoi
Bine ati venit
Prezentare
Economic
MANAGEMENT
GHIDUL PACIENTULUI
Powered By Incorom © 2024