(0244) 592.805


Str. Mihai Eminescu nr.4-6,Ploiesti Prahova

PROGRAM AUDIENTE MANAGER
Luni și Miercuri 13:00-15:00

BINE ATI VENIT

"Medicina este stiinta si constiinta incalzite de iubire fata de oameni"

Iuliu Hatieganu

 

Sa asiguri functionarea unui spital inseamna, dincolo de cifre, indicatori, prognoze si alte date tehnice, eforturi facute mai presus de limitele fizice, dragoste neconditionata fata de oameni, constiinta, constienta, spirit de echipa, inovatie, sacrificiu, asumare de riscuri…

Ce conteaza de fapt, este sa redam oamenilor increderea in sistemul medical, astfel incat acestia sa ne incredinteze noua, echipei Spitalului de Pediatrie, sanatatea celor mai pretioase fiinte : copiii lor.

Ce conteaza de fapt este sa putem privi in ochii micutilor pacienti si sa spunem: da, am facut totul pentru cat tu sa fii sanatos !

Stim ca mai avem multi pasi de facut pana la a putea sa privim linistiti in ochii dumneavoastra, dar am deschis un drum pe care, cu eforturi sustinute, putem ajunge acolo . Avem multe de facut in ceea ce priveste calitatea serviciilor medicale, cat si in ceea ce priveste dotarile, confortul hotelier si atitudinea fata de pacient.

Va asiguram ca eforturile noastre de a va asigura servicii mai bune sunt permanente si ca suntem deschisi la orice sugestie pe care considerati ca este necesar sa ne-o adresati.

Tocmai de aceea, pentru a ne intelege mai bine, pentru a sti exact cum functionam, am elaborat acest Ghid al Pacientului, ale carui informatii speram sa va fie de folos.

Va multumim pentru increderea pe care o acordati spitalului nostru si va asiguram ca depunem toate eforturile pentru desfasurarea unui act medical civilizat si profesionist.

 

 

PROGRAM DE AUDIENTE COMITET DIRECTOR

MANAGER LUNI 10.00 – 12.00

DIRECTOR MEDICAL MIERCURI 10.00 – 12.00

DIRECTOR FINANCIAR CONTABIL JOI 10.00 – 12.00Inapoi
Bine ati venit
Prezentare
Economic
MANAGEMENT
GHIDUL PACIENTULUI
Powered By Incorom © 2024